اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر سمینار هوش مصنوعی، فرصت ها و چالش های پیش رو در صنعت و مدیریت شهری گفت: باید دست به دست هم داده و تلاش کنیم تا در حوزه هوش مصنوعی پیشرفتی حاصل شود.
پرویز صابر، پنجشنبه، 17 آبان ماه در این سمینار که در پردیس رسانه و هنر شهرداری تبریز برگزار شد، اظهار کرد: در چند سال اخیر تحولات بزرگی در فناوری اطلاعات در جامعه ایجاد شده است. کارکرد مواردی مانند دیجی کالا، اسنپ، همراه بانک و فیبر نوری مربوط انقلاب صنعتی چهارم بوده و در انقلاب صنعتی پنجم نیز شاهد حضور هوش مصنوعی هستیم.
وی ادامه داد: در زمینه فناوری اطلاعات شاهد رویدادهای جدیدی هستیم که در جهان، سرمایه گذاری کلانی روی این حوزه صورت می گیرد.
وی افزود: طبق مطالعات انجام شده، آمریکا و چین 49 درصد سرمایه گذاران هوش مصنوعی را جذب کرده اند و ایران جزو 25 درصد باقی مانده است که باید به سرعت به سمت هوش مصنوعی حرکت کند.
حامد علیزاده، دبیر علمی این سمینار نیز در ادامه گفت: این سمینار جهت آگاه سازی صنایع استان با هوش مصنوعی که در حال حاضر در جامعه و دنیا در حال رشد است، برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این سمینار سخنرانی های تخصصی در زمینه آشنایی با هوش مصنوعی، جنبه های کاربردی در صنعت و مدیریت شهری و موضوعات پزشکی ارائه می شود.
وی با بیان اینکه سخنرانی بنده در مورد هوش مصنوعی و کاربردهای آن در مدیریت شهری است، گفت: از هوش مصنوعی می توان در کنترل ترافیک، امنیت، کنترل سلامتی شهروندان، حمل و نقل، آمارگیری و تصمیمات کلان شهری استفاده کرد.
عضو هئیت علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دریای خروشان هوش مصنوعی قرار گرفته ایم که اگر سازمان و مجموعه ای به آن سمت حرکت نکند کشتی بی حرکتی خواهند بود که امواج برای آنها تصمیم خواهد گرفت.
محمد مفرح، عضو هئیت علمی دانشگاه بناب نیز در این سمینار به چالش ها و راهکارهای هوش مصنوعی برای افزایش بهره وری اشاره کرد و افزود: بینایی کامپیوتر ابزاری است که توانایی فهم و ادراک اطلاعات بصری را از روی تصویر و ویدئو به ماشین می دهد.
وی ادامه داد: رباتیک هوش مصنوعی را با مهندسی مکانیک در هم می آمیزد تا ماشین هایی را ایجاد کند که می توانند به تنهایی و به طور مستقل یا با وابستگی خیلی کم به انسان کار کند.
وی صنایع فولاد، سیمان، نیروگاه برق، پالایشگاه و پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع چرم را از صنایع مخاطب بکارگیری هوش مصنوعی عنوان کرد.
مفرح به کاربردهای مشترک هوش مصنوعی در صنعت اشاره کرد و افزود: ایمنی پایدار با پیشگیری و مدیریت حوادث و کنترل کیفیت محصولات از جمله کاربردهای هوش مصنوعی به شمار می رود.
مینا زلفی لیقوان، دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه تبریز گفت: هوش مصنوعی موج بزرگی است که در دنیا مد شده اما برخی افراد از آن اطلاعی ندارند. مدل های مختلفی باید برای هوش مصنوعی تعیین شود تا مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی ادامه داد: در انقلاب صنعتی جدید هوش مصنوعی بیشتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت که باید با آشنا شویم نه فقط به صورت تخصصی بلکه همه باید آشنا شوند چون در آینده نه چندان دور همه درگیر این حوزه خواهند شد.
وی با بیان اینکه هوش مصنوعی ابزاری در دست مهاجم و مدافع است، خاطرنشان کرد: دغدغه ها و امکانات جدیدی نیز توسط هوش مصنوعی خلق می شود که باید با آنها مقابله کرد.
زلفی ادامه داد: هوش مصنوعی در آینده به همه امور رخنه خواهد کرد، بنابراین باید متناسب با علم روز قدم برداریم تا عقب نمانیم.
دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه تبریز به امنیت وب و سامانه های تحت وب اشاره کرد و افزود: آسیب پذیری نقطه ضعفی در سیستم است که باعث به خاطر افتادن امنیت سیستم می گردد. و تهدید نیز هر عملی که بالقوه با استفاده از آسیب پذیری های یک سیستم باعث سوءاستفاده از سیستم می گردد، تعریف می شود.
وی با بیان اینکه حمله، تهدیدی است که از حالت بالقوه به بالفعل درمی آید، گفت: دو نوع حمله فعال و غیرفعال در امنیت وب وجود دارد.
زلفی بیان کرد: امنیت وب با امنیت سایبری مترادف است که در اصل به معنای محافظت از یک وب سایت یا برنامه تحت وب با شناسایی، پیشگیری و پاسخ به تهدیدات سایبری است.
به گزارش ایسنا، در این سمینار ارائه ای در حوزه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در علم پزشکی به صورت ویدیو کنفرانس توسط حسین نجاتی صورت گرفت.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}